ПЕРЦІ ПО-ПРОВАНСЬКИ

РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
receipt

Основные ингредиенты

    • Солодкі перці різного кольору

      3 шт

    • Свіжі ароматні трави – орегано, чебрець, базилік

    • Зубчик часнику

      1 шт

    • Кедрові горіхи

      20 г

    • Сік лимону

    • Оливкова олія

    • Сіль та перець

    • Зернистий сир

      100 г

    • Оливки

      90 г

ingredients

Способ приготовления

  1. Перці злегка полити оливковою олією.  Перці злегка полити оливковою олією.
  2. Запікати 20 хвилин при 180ºC. Потім зняти з них шкірку та видалити зернята.  Запікати 20 хвилин при 180ºC. Потім зняти з них шкірку та видалити зернята.
  3. З базиліку, часнику, соку лимону, кедрових горіхів та оливкової олії приготувати песто за допомогою блендера чи ступки. Додати сіль та перець.  З базиліку, часнику, соку лимону, кедрових горіхів та оливкової олії приготувати песто за допомогою блендера чи ступки. Додати сіль та перець.
  4. Подати страву, щедро посипати зернистим сиром, свіжими травами, полити соусом песто, додати оливки та горішки.  Подати страву, щедро посипати зернистим сиром, свіжими травами, полити соусом песто, додати оливки та горішки.

А ЯК ЗРОБИТИ ЩЕ ПРОСТІШЕ?

Можна замінити традиційний кедровий горіх, який використовують при приготуванні соусу песто, на волоський горіх чи лісовий. Смачного!