Рецепт «ПАПА – КОРОЛЬ КУЛІНАРІЇ»

Курячий шніцель зі сметанним соусом

РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
receipt

Основні інгредієнти

Інструкція приготування

  1. Приготувати соус: змішати сметану з натертими на тертці маринованими огірками, часником і подрібненою цибулею. Посолити і поставити в холодильник.
  2. Куряче філе покласти між двома шарами плівки і акуратно відбити до товщини 1 см. Посолити і поперчити.
  3. Збити яйця в глибокій тарілці з дрібкою солі до однорідності.
  4. Опустити філе спочатку в борошно, далі в яєчну масу, потім обваляти в сухарях. Обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
  5. Подавати зі сметанним соусом.