Рецепт «ТАТО – КОРОЛЬ КУЛІНАРІЇ»

Курячий шніцель зі сметанним соусом

cloud

У справжнього короля має бути фірмова страва.

cat
receipt

Основні інгредієнти

  • Куряче філе

    2 шт.

  • Масло вершк.

    80 г

  • Яйця

    2 шт.

  • Борошно

    1 скл.

  • Панірувальні сухарі

    1 скл.

  • Сіль, перець

    за смаком

  • Сметана

    200 г

  • Мариновані огірки

    4 шт.

  • Зелена цибуля

    30 г

  • Часник

    2 зубчики

Інструкція приготування

  1. Приготувати соус: змішати сметану із натертими на тертці маринованими огірками, часником та подрібненою цибулею. Посолити та поставити у холодильник.
  2. Куряче філе покласти між двома шарами плівки та акуратно відбити до товщини 1 см. Посолити та поперчити.
  3. Збити яйця в глибокій тарілці з дрібкою солі до однорідності.
  4. Занурити філе спочатку в борошно, далі в яєчну масу, потім обваляти в сухарях. Обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
  5. Подавати зі сметанним соусом.