Рецепт «смачніше, ніж у його мами»

Торт «Айсберг»

cloud

Рецепт, від якого він буде у захваті. Перевірено

cat
receipt

Основні інгредієнти

  • Яйця

    6 шт.

  • Борошно

    180 г

  • Цукор

    310 г

  • Розпушувач

    1,5 ч.л.

  • Сметана

    500 г

  • Какао

    1,5 ст.л.

  • Шоколад

    100 г

  • Ваніль

    за смаком

Інструкція приготування

  1. Яйця з цукром (160 г) збити міксером до густої пінки. Додати сметану (100 г) та перемішані какао, розпушувач та борошно. Обережно перемішати все лопаткою.
  2. Випікати корж 40-45 хв при температурі 180°С до готовності.
  3. Для крему: збити міксером сметану (400 г), цукор (150 г) та ваніль.
  4. Порізати корж трикутниками, вмокнути в сметанний крем та встановити у вигляді гір на тарілку.
  5. Прикрасити розтопленим чи потертим шоколадом та поставити в холодильник на декілька годин.