Рецепт «не хвилюйся, там лише маленька подряпина»

Курка з грибами в сметанному соусі

cloud

З таким рецептом ніхто не помітить. Перевірено!

cat
receipt

Основні інгредієнти

  • Курячі гомілки

    6 шт.

  • Морква

    1 шт.

  • Сметана

    3-4 ст.л.

  • Печериці

    500 г

  • Вода

    3/4 скл.

  • Цибуля

    1 шт.

  • Часник

    1 зубчик

  • Олія, сіль, спеції

    за смаком

Інструкція приготування

  1. Обсмажити цибулю, часник та печериці до золотистого кольору.
  2. Курячі гомілки обсмажити окремо до золотистої скоринки.
  3. Додати натерту моркву, підсмажені печериці, сметану, ¾ склянки води, цибулю, часник та спеції.
  4. Тушкувати 30-35 хв до готовності.