Рецепт «коли пішла купити хліб, а повернулась із новими туфлями»

Рибне філе у сметані з грибами та горошком

cloud

З новими туфлями та нашою сметанкою вечеря смачна і без хліба.

cat
receipt

Основні інгредієнти

  • Філе червоної риби

    500 г

  • Гриби (печериці)

    200 г

  • Зелений горошок

    100 г

  • Сметана

    200 г

  • Цибуля

    1 шт.

  • Болгарський перець

    1 шт.

  • Сушені - часник, прованські трави

    по 1 ч.л.

  • Сіль та перець

    за смаком

Інструкція приготування

  1. Приготувати сметанну заправку: цибулю, печериці, болгарський перець та горошок обсмажити до золотистого кольору. Додати сметану, сіль та трави, тушкувати на помірному вогні 5-7 хв.
  2. Половину сметанної заправки викласти на дно форми для запікання, зверху викласти рибне філе. Покрити рибне філе рештою сметанної заправки.
  3. Запікати у розігрітій духовці 25-30 хв до готовності.